Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training Loonadministratie voor beginners

30 juni 2022 @ 09:00 15:00

Horst

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de training ‘Loonadministratie voor beginners. Je kunt je aanmelden via onderstaande knop ‘Aanmelden’.
Kom je met meerdere collega’s? Vul dan voor elke collega een webformulier in. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je niets ontvangen, controleer dan je ‘Ongewenste mail’. Een week voor aanvang ontvang je van ons nog een bevestiging met alle praktische informatie zoals het programma en de adresgegevens van de locatie.

Incompany

Liever een incompany training? Dat kan ook! Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 6666. We bespreken dan samen de mogelijkheden. De kosten voor een incompany training stemmen we van tevoren met elkaar af.

Verhinderd?

Ben je helaas verhinderd? In dat geval willen jij je vriendelijk verzoeken om een mail te sturen naar academy@scabadvies.nl. Hierbij hanteren we de volgende annuleringsvoorwaarden: tot 2 werkdagen vóór aanvang van de bijeenkomst/training kun je kosteloos annuleren. Na het verstrijken van deze termijn is kosteloos annuleren niet meer mogelijk en wordt je bijdrage voor de bijeenkomst/training in rekening gebracht. In geval van verhindering is het uiteraard wel mogelijk dat een collega van je deelneemt. In dat geval kun je dit ook mailen naar academy@scabadvies.nl.

Datum volgende training

Toch liever een andere datum? Klik hier voor het overzicht met alle data en locaties.

Meld je snel aan!
Investering
Gratis – €295.00 Bestaande klanten, prijs per deelnemer, excl. btw.

€370,00 Niet-klant, prijs per deelnemer, excl. btw.

>> Nog een deelnemer aanmelden

>> Terug naar het overzicht