Scab organiseert op verschillende data en locaties informatieve bpfBOUW-bijeenkomsten, speciaal voor de werknemer in de bouw. De bijeenkomsten genieten veel belangstelling dus wacht niet te lang met het aanmelden van geïnteresseerde werknemers. In Tilburg is er sowieso nog ruimte, dus wees er er snel bij.

Steeds meer werkgevers krijgen vaker vragen van werknemers over hun pensioen en (vooruitlopend op het pensioen) de vierdaagse werkweek en de zwaarwerkregeling. Veel werknemers denken niet eerder te kunnen stoppen dan de AOW-gerechtigde leeftijd en blijven doorwerken, soms met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Duurzame inzetbaarheid is gedurende dit gehele traject daarom erg belangrijk.

Als werkgever ben je verplicht je werknemers te informeren over het pensioen. Het is tijdrovend om met iedere werknemer apart hierover te spreken en vaak zal je de werknemer moeten doorverwijzen naar bpfBOUW.

Wegens groot succes organiseren we daarom weer de ‘bpfBOUW-bijeenkomsten’ speciaal voor de werknemers. Wij informeren hen over alle facetten van de verschillende pensioenregelingen en wanneer ze deze kunnen inzetten. In mei en juni 2023 vinden er diverse informatieve pensioenbijeenkomsten plaats op verschillende locaties verspreid over het land.

>> Klik hier voor data, locaties en aanmelden

>> Klik hier voor het volledige academyprogramma (tot aan de bouwvak)

Bron: | 12-04-2023