Scab, de grootste loonadministrateur in de bouw, zoekt meerdere gemotiveerde loonadministrateurs.

Wat doe je als Senior loonadministrateur bij Scab?

Als senior loonadministrateur geef je adviezen om de klant te voorzien van een juiste en tijdige salarisverwerking. Naast dat je bewaakt en uitvoering geeft aan (complexe) salaris administratieve handelingen ben je de rechterhand van onze teamleider. Je bent vraagbaak voor zowel interne collega’s als externe klanten en draagt bij aan het inwerken en opleiden van nieuwe collega’s en het verder ontwikkelen van onze junior loonadministrateurs. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling personeelsadvies om bij te dragen aan een optimale klanttevredenheid.

Wie zoeken we?

Je hebt interesse in het vakgebied en in onze branche. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een uitstekend cijfermatig inzicht. Je bent goed met Excel, proactief en communicatief vaardig. Je hebt je VPS diploma of bereidt deze opleiding te halen. De opleiding VPS wordt door Scab gefaciliteerd om je vakinhoudelijke kennis te vergroten.

Daarnaast vinden we je persoonlijkheid bij Scab net zo belangrijk. Wij zijn op zoek naar collega’s die plezier hebben in het vak, nieuwsgierig zijn en ideeën naar voren durven te brengen. Je mag gerust een beetje eigenwijs zijn. Verder vinden wij het belangrijk dat je ambitie hebt om in dit vakgebied door te groeien.

Wat kunnen we jou bieden?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket een leuk team met een leuke en interessante klantenportefeuille van mkb-ondernemers. We bieden je verdieping in je vak en de kans om je directe collega’s verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Daarnaast een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, onder het motto “deskundig zijn, eenvoudig doen”, kunt groeien als persoon. Zo neemt Scab jouw opleiding voor haar rekening en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling middels het traject “Persoonlijk Leiderschap”. Onze salarisprofessionals zijn tevens NIRPA gecertificeerd. We vinden het belangrijk om blijvend in onze professionals te investeren. Zowel op het gebied van loon- en bouwkennis als de vaardigheden van onze mensen.

Wat breng je mee?

Hbo werk- en denkniveau

PDL / VPS is een Pré

Minimaal 5 jaar werkervaring

Voor de loonadministratie

Verklaring omtrent gedrag

Wat ontvang je?

€ 2.500 – € 4.000 per maand o.b.v. fulltime dienstverband

Verschillende opleidings- mogelijkheden

35 vakantiedagen
Mogelijkheid om deel te nemen aan onze thuiswerkregeling

Premievrij pensioen

Reiskosten-
vergoeding
Ruben Hermans voor de Loonadministratie bij Scab in Tilburg

“De informele sfeer hier is erg gezellig.
Dat maakt werken bij Scab juist extra aantrekkelijk!”

Ruben Hermans, loonadministrateur

Met slechts een paar maanden werkervaring op een salarisadministratie ging ik, een paar jaar geleden, als loonadministrateur bij Scab aan de slag.
Vanaf het begin was het mogelijk te werken aan mijn ontwikkeling tot loonadministrateur. Naast het volgen van de opleiding PDL ben ik ook goed begeleid naar steeds meer verantwoordelijkheid in mijn werk. Inmiddels heb ik veel telefonisch klantcontact. Als ik het ontbrekende stukje puzzel voor ze heb op een vraag waar ze zelf niet uitkomen, dan word ik daar erg blij van.

De bouwsector, waarin Scab is gespecialiseerd, is heel dynamisch en interessant. Een sector waarin veel gebeurt. Klanten zijn leuk en laagdrempelig.
Collega’s van Scab zijn erg betrokken en verstaan hun vak. Iedereen gaat vol voor zijn/haar klanten en het werk. De sfeer is goed. Na werktijd worden daarnaast veel leuke activiteiten georganiseerd. Dat maakt het werken bij Scab extra aantrekkelijk.

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Vragen? Mail of bel met
Nikki Hendrikx

Nikki Hendrikx
Nikki HendrikxSenior P&O adviseur
T: 013 583 38 93