Training onderhanden projecten

Training onderhanden projecten

Nog geen nieuwe data gepland. Incompany is mogelijk! Mail: academy@scabadvies.nl of bel 013- 538 6666
Tijd:
1 dagdeel
Investering: kosten incompany op aanvraag

Verschil ‘onderhanden werken’ en ‘onderhanden projecten‘

Wanneer spreek je van ‘onderhanden werken’, en wanneer van ‘onderhanden projecten’? En waarom is het onderscheid van belang voor de jaarrekening? Dit is één van de vragen waar we tijdens de training ‘Onderhanden projecten’ antwoord op geven. Daarnaast besteden wij aandacht aan onderwerpen als waardering onderhanden projecten, hantering Percentage of Completion, te verwachten verliezen op projecten en de opzet van een projectadministratie.

Tijdens deze training nemen we je mee hoe je onderhanden projecten op de juiste manier waardeert zodat het resultaat op een project aan de juiste periode (boekjaar) wordt toegerekend. Wanneer dit regelmatig op de juiste wijze plaatsvindt, kan je indien nodig, nog bijsturen. Zo kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Onderwerpen

Interessant voor jou? Ben je:

Je trainers

Arjan Verbakel werkt sinds 2000 bij Scab en kent de bouw ook als geen ander. Als ervaren manager controlepraktijk en eindeverantwoordelijk accountant/relatiebeheerder, is Arjan zeer goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van accountancy voor de bouw. Uiteraard neemt hij je mee hoe je deze wet- en regelgeving praktisch toepast in de dagelijkse praktijk.

Erwin van Vugt werkt al sinds 1994 met veel plezier bij Scab. Als zeer ervaren relatiebeheerder accountancy kent hij de praktijk van de bouwondernemers zeer goed. Hij kan zich daarom goed verplaatsen in jouw dagelijkse praktijk!

Arjan Verbakel, Manager Controlepraktijk/ Relatiebeheerder (l)
Erwin van Vugt, Relatiebeheerder (r)

data en locaties

Er zijn nog geen nieuwe data en locaties gepland.
Je kunt je interesse kenbaar maken door je alvast in te schrijven voor de fictieve datum van 1 januari 2023. Zodra nieuwe data en locaties bekend zijn, hoor je dan weer van ons!

Liever incompany? Dat kan ook. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 6666. We bespreken vervolgens samen de mogelijkheden.

Praktische informatie

Deze training is interessant voor DGA’s werkzaam bij ondernemingen in de bouw en aanverwante branches.

Na deze training weet je onderhanden projecten op de juiste manier waardeert zodat het resultaat op een project aan de juiste periode (boekjaar) wordt toegerekend. Wanneer dit regelmatig op de juiste wijze plaatsvindt, kan je indien nodig, nog bijsturen. Zo kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Het is handig om zelf een laptop mee te nemen.

De training bestaat uit 1 dagdeel.

Training in groepsverband/open inschrijving: bestaande klanten betalen €275,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten €345,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Incompany: in overleg

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2022-07-21T15:54:59+02:00
Ga naar de bovenkant