Training onderhanden projecten

Training onderhanden projecten

Op verschillende data en locaties in het land
Tijd:
9.00-12.30 uur
Investering: klanten –  € 275 -, nog geen klant – € 345. Alle prijzen per deelnemer, excl. BTW

Verschil ‘onderhanden werken’ en ‘onderhanden projecten‘

Wanneer spreek je van ‘onderhanden werken’, en wanneer van ‘onderhanden projecten’? En waarom is het onderscheid van belang voor de jaarrekening? Dit is één van de vragen waar we tijdens de training ‘Onderhanden projecten’ antwoord op geven. Daarnaast besteden wij aandacht aan onderwerpen als waardering onderhanden projecten, hantering Percentage of Completion, te verwachten verliezen op projecten en de opzet van een projectadministratie.

Tijdens deze training nemen we je mee hoe je onderhanden projecten op de juiste manier waardeert zodat het resultaat op een project aan de juiste periode (boekjaar) wordt toegerekend. Wanneer dit regelmatig op de juiste wijze plaatsvindt, kan je indien nodig, nog bijsturen. Zo kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Onderwerpen

Interessant voor jou? Ben je:

Je trainer

Erwin van Vugt werkt al sinds 1994 met veel plezier bij Scab. Als zeer ervaren relatiebeheerder accountancy kent hij de wereld van de bouwondernemers zeer goed. Hij kan zich daarom goed verplaatsen in jouw dagelijkse praktijk!

Erwin van Vugt, Relatiebeheerder

datum en locatie

Klik op de knop en meld je aan

Praktische informatie

Deze training is interessant voor DGA’s werkzaam bij ondernemingen in de bouw en aanverwante branches.

Na deze training weet je hoe je onderhanden projecten op de juiste manier waardeert zodat het resultaat op een project aan de juiste periode (boekjaar) wordt toegerekend. Wanneer dit regelmatig op de juiste wijze plaatsvindt, kan je indien nodig, nog bijsturen. Zo kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Het is handig om zelf een laptop mee te nemen.

De training bestaat uit 1 dagdeel.

Training in groepsverband/open inschrijving: bestaande klanten betalen €275,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten €345,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Incompany: in overleg

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Training Vastgoed en fiscaliteit

Zonder vastgoed geen bouw. Fiscaliteit speelt dan ook een belangrijke rol speelt bij transacties met vastgoed. Vind kansen en herken risico's. Meld je snel aan voor deze praktische training.

Training balans lezen

Heb je behoefte aan praktische kennis over de kolommenbalans? En hoe je deze moet 'lezen' en interpreteren? Meld je dan zeker aan voor deze training want na 1 dagdeel is de kolommenbalans lezen een fluitje van een cent voor je,

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2024-02-27T16:32:44+01:00
Ga naar de bovenkant