Binnenkort starten de trainingen WKR en Loonadministratie voor beginners weer. Meld je daarom snel aan voor deze trainingen. Allebei kan natuurlijk ook. De trainingen worden verzorgd op meerdere locaties in het land.

WKR
Voor veel ondernemers is het correct toepassen van de WKR een uitdaging. Want wat is nou de vrije ruimte, wat mag ik nog wel onbelast vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen?  Het laatste wat je wil, is die 80% loonbelasting in de vorm van een eindheffing. Tijdens deze praktische training van 1 dagdeel leer je alles wat je moet weten over de WKR. Dit doen we aan de hand van duidelijke en praktische voorbeelden.

Let op! Eerstvolgende training: 23 oktober 2023, Tilburg

Klik hier actuele data en locaties. 

Loonadministratie voor beginners
Leer in één dag de basisprincipes van loonadministratie: eenvoudig en gelijk toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk. In een kleine groep met collega’s van andere organisaties ga je interactief aan de slag met de grondbeginselen van loonadministratie. Hierbij is voldoende ruimte om ook met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen te delen.

Na deze ééndaagse training weet je onder andere hoe je een loonstrook interpreteert, hoe het Tijdspaarfonds werkt en het Individueel budget in elkaar steekt. Komen er na deze training collega’s bij je met vragen over hun salaris, dan kun jij hen nu prima op weg helpen! Fijn voor je collega’s en het geeft verdieping aan je vak.

Let op! Eerstvolgende training: 19 oktober 2023, Geldermalsen

Klik hier actuele data en locaties. 

Bron: | 11-10-2023

Paul Soethout, Senior Loonadviseur bij Scab


Paul Soethout
verzorgt zowel de training WKR als Loonadministratie voor beginners. Paul is een zeer ervaren loonadviseur en werkt al meer dan dertig jaar met veel plezier bij Scab. Daarnaast is Paul docent bij BOB Opleiding Training en Advies. Dit is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw.

Paul kent dus de bouwbranche als geen ander, weet precies wat er speelt in jouw praktijk en hij legt ingewikkelde materie aan de hand van herkenbare voorbeelden uit.