Van loonbelasting naar Inkomstenbelasting (basisprincipes)

Van loonbelasting naar Inkomstenbelasting (basisprincipes)

Data: verschillende data
Tijd:
9.00-12.30 uur, aansluitend lunch/ to go
Locatie: diverse locaties in het land
Investering: klant €199,- , niet-klant €249,- (per persoon, excl. btw)

Concrete basistraining over alles wat je moet weten over loon- en inkomstenbelasting

Loop jij ook regelmatig tegen vragen zoals ‘Waarom worden overuren zo zwaar belast?’, ‘Waarom krijg ik een naheffing bij de IB?’ en  ‘Wat zijn de heffingskortingen?’ Vind je het lastig om de brug te slaan van loonbelasting naar inkomstenbelasting? Heb je behoefte aan praktische kennis over loon- en inkomstenbelasting zodat  je werknemers/ collega’s hierover kunt informeren als zij hier vragen over hebben?

Meld je dan aan voor de nieuwe training ‘Van loonbelasting naar Inkomstenbelasting’!

Resultaat

Na deze training van slechts 1 dagdeel kun je een (standaard) aangifte IB invullen, je hebt de kennis in huis om de aansluiting te maken van loonbelasting (jaaropgave) naar inkomstenbelasting én je bent bekend met de heffingskortingen en de afbouw daarvan.

Interessant voor:

Onderwerpen

Je trainer

Paul is een zeer ervaren loonadviseur en werkt al meer dan dertig jaar met veel plezier bij Scab. Daarnaast is Paul docent bij BOB Opleiding Training en Advies. Dit is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw.

Paul kent dus de bouwbranche als geen ander, weet precies wat er speelt in jouw praktijk en hij legt ingewikkelde materie aan de hand van herkenbare voorbeelden uit.

Paul Soethout, Senior Loonadviseur

Praktische informatie

Deze training is zeer de moeite waard voor Personeels-/HR-administrateurs, financieel medewerkers werkzaam in de bouw en aanverwante branches.

Na deze training kun je:

  • een (standaard) aangifte IB invullen
  • de aansluiting maken van loonbelasting (jaaropgave) naar inkomstenbelasting

En je bent bekend met de heffingskortingen en de afbouw daarvan

Het zijn  twee ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Het is handig om zelf een laptop mee te nemen.

Eén dagdeel, 9.00-12.30 uur, aansluitend lunch/ to go

Bestaande klanten betalen € 199,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten € 249,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

2024-06-05T13:44:14+02:00
Ga naar de bovenkant