Heb je momenteel een (of meer) BBL-leerling(en) in dienst of begeleid je een (of meer) stagiair(es), dan kan je onder voorwaarden een subsidie ontvangen op basis van de Subsidieregeling praktijkleren. De Subsidieregeling praktijkleren is in het leven geroepen om werkgevers te stimuleren om praktijk- of werkleerplaatsen aan te bieden.

Het subsidiebedrag kan oplopen tot € 2.700,- per praktijk- of werkleerplaats per schooljaar. De afdeling Personeelsadvies bekijkt graag samen met je of je aan de voorwaarden voldoet en neemt  desgewenst het gehele subsidietraject uit handen.

Aanvraagperiode studiejaar 2020-2021

De subsidie voor studiejaar 2020-2021 kan na afloop van de begeleiding bij RVO worden aangevraagd. Vanaf 2 juni 2021 9:00 uur tot en met 16 september 2021, uiterlijk vóór 17:00 uur kan de subsidieaanvraag worden ingediend.

Subsidieaanvraag door Scab
De subsidieaanvraag kan volledig door Scab voor je worden verzorgd. Wil je weten of je in aanmerking komt voor de subsidieregeling of wil je graag ondersteuning bij het indienen van de aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden via 013 – 583 3895. Uiteraard kun je ons ook mailen. Stuur je mail dan naar Anouk van Hooijdonk (avhooijdonk@scabadvies.nl) of naar Charlotte Mucha (cmucha@scabadvies.nl). Wij staan graag voor je klaar.

Met vriendelijke groet,

Anouk van Hooijdonk en Charlotte Mucha
Afdeling Personeelsadvies