50 jaar2023-03-02T14:56:16+01:00
Scab 50 jaar

De geschiedenis van Scab

In 1973 werd Stichting Scab beheer opgericht. De stichting kwam tot stand door het vooruitstrevende initiatief van verschillende bouwondernemers die een gezamenlijk doel voor ogen hadden: diensten v贸贸r de bouw bedacht d贸贸r de bouw. Het zwaartepunt lag bij Scab vanaf het begin op de bundeling van financi毛le dienstverlening. Later kwam hier aanvullende dienstverlening bij op het gebied van personeelsadvies.

De doelen zijn onveranderd gebleven, ze zijn eenvoudig, effectief, kostenbesparend en effici毛nt. Ook is het ideaal nooit gewijzigd.聽Nog steeds gaat kwaliteit voor het winstoogmerk: deskundig zijn, eenvoudig doen. Nog steeds is Scab er voor en door de bouw: in onze Raad van Deelnemers zitten meerdere aannemers van verschillende bouwbedrijven. We blijven dus altijd direct in verbinding met de bouw.

Scab 50 jaar
Scab accountants en adviseurs voor de bouw

Pannenbier

Hoe vier je een gouden jubileum op een bijzondere manier? Met je eigen bier!
Proost daarom samen met ons op 50 jaar Scab met het unieke Scab 鈥楾op Pannenbier Blond鈥,聽geheel gebrouwen volgens Scab signatuur door Stadsbrouwerij 013 uit Tilburg.

Met het Scab Top Pannenbier Blond nemen we alvast, letterlijk, een voorproefje op de festiviteiten in 2023. Pannenbier is een begrip in de bouw. Wanneer het hoogste punt van een (nieuw)bouwproject is bereikt en de pannen kunnen op het dak, dan wordt dit gevierd met 鈥榩annenbier鈥. Dus wat is er nou mooier om samen 50 jaar hoogtepunten te vieren dan met Scab Top Pannenbier?

Ook samen proosten met Scab Top Pannenbier Blond?
Heeft jouw nieuwbouwproject het hoogste punt bereikt? Klik op onderstaande knop en meld jouw bouwproject aan voor een rondje Scab Top Pannenbier! Kleine disclaimer: op = op.

Vraag je eigen pannenbier aan

Klanten Jubileumdag

Op donderdag 21 september 2023 zijn al onze klanten en relaties van harte welkom op de Scab Klanten Jubileumdag! De Klanten Jubileumdag staat uiteraard in het teken van jullie, want Scab is er voor en door onze klanten in de bouw.

Wat kun je verwachten op 21 september?
Naast ontzettend veel gezelligheid, wordt het een interactieve dag waar de actualiteit, kennisdeling en kennismaken centraal staan.

Wil je er graag bij zijn?
Klik op onderstaande knop en laat ons even weten dat je ge茂nteresseerd bent in dit feestelijke event. Zodra het programma klaar is. ontvang je van ons een uitnodiging per mail met aanmeldlink. Tot dan!

Nodig mij uit voor de Klanten Jubileumdag
algemeen scabblad, de jubileumkrant van 50 jaar scab voor de bouw

Jubileumkrant Scab & Posteractie

Heb jij hem al gelezen? Het algemeen scabblad? Een eenmalige unieke jubileumuitgave over 50 jaar Scab voor en door de bouw. En daar zijn we supertrots op.

Met verhalen van bestuurders van toen en nu, van collega’s die al 40 jaar in dienst zijn, van aanstormend jong Scab talent tot verhalen van klanten. Met ‘Hoe was het in 1973?‘, een column van Rob Scheepers waarin hij zijn bewondering uitspreekt voor de bouw, en, en,….

Geen glossy magazine maar gewoon een echte krant. Want dat is Scab, deskundig zijn, eenvoudig doen. En in een echte krant staat ook een puzzel聽 (check), advertenties (ja die dus ook, eentje maar) een cartoon met de nodige zelfspot en een winactie!

Vraag een krant aan/ info posteractie

Wij zijn Scab

Scab, al 50 jaar voor en door de bouw. Maarten en andere collega’s vertellen je meer over ons fantastische bedrijf.

Actuele nieuwsberichten
Bekijk meer berichten
Ga naar de bovenkant