Op donderdag 21 september 2023 in het Koninklijk Willem II Stadion Tilburg vindt de Scab Klanten Jubileumdag plaats. Uiteraard zijn al onze klanten en relaties van harte welkom want Scab is er voor en door onze klanten in de bouw.

Dit jaar vieren wij ons gouden jubileum. Bij een 50ste verjaardag hoort uiteraard een feestje. Daarom rollen we de r̶o̶d̶e̶ , herstel, gele loper uit voor jou en al onze andere klanten! Je bent van harte welkom op onze Klanten Jubileumdag op donderdagmiddag 21 september 2023 in Tilburg.

Aanmelden? Klik hier.

UPDATE! Nieuwe (klant)sprekers

Naast Erik Colijn (directeur Bouwschool Breda) vertellen Bas Moens (directeur ADSR) en Mart van der Zanden (mede-eigenaar Van der Zanden) meer over Anders Denken binnen de bouw.

Paul Smit is een van onze sprekers!

Hij is cabaretier/ filosoof en neemt ons op 21 september mee in het spel van ons brein. Wat doet dat met je hoofd dat ‘Anders Denken’? Hij geeft je in de video rechtsboven alvast een voorproefje op deze leuke dag.

Wat kun je verwachten op 21 september?

Naast ontzettend veel gezelligheid, wordt het een interactieve dag waar de actualiteit, kennisdeling en kennismaken centraal staan. We hebben een afwisselend programma met inspirerende sprekers die hun (ongezouten) mening over de ontwikkelingen in de bouw en aanverwante branches zeker niet onder stoelen of (werk)banken steken. Mis dit unieke event niet.

Vier samen met ons 50 jaar Scab!

Er is veel belangstelling voor onze klantendag dus wacht niet te lang met aanmelden. Ga naar onze jubileumsite en meld je aan!

Bron: | 12-07-2023