Webinar werken met loonadministratie Scab

Webinar werken met loonadministratie Scab

Op verschillende data – webinar
Duur:
9.00-12.00 uur
Investering: €75,- (per persoon, excl. btw)

Maak een vliegende start met onze online dienst Personeel & Salaris

Wil je vanaf de start goed op de hoogte zijn van alle processen binnen de loonadministratie en optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden via onze online dienst Personeel & Salaris? Dan mag je deze training niet missen.

Na deze training heb je handvatten om jouw werkproces af te stemmen op onze loonadministratie. Daarnaast haal je voortaan nog meer uit onze online dienst Personeel & Salaris en kun je de eerste vragen van medewerkers over de loonstrook meteen beantwoorden!

Onderwerpen

Interessant voor jou?

Je trainer

Paul Soethout is een zeer ervaren loonadviseur en werkt al meer dan dertig jaar met veel plezier bij Scab. Daarnaast is Paul docent bij BOB Opleiding Training en Advies. Dit is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw.

Paul kent het pakket Personeel & Salaris van Scab van A tot Z en weet precies hoe je dit pakket optimaal kunt benutten!

Paul Soethout, Senior Loonadviseur

Data webinar

Klik op de gewenste dag en meld je aan!

Praktische informatie

Deze training is interessant voor medewerkers die gebruikmaken van onze online service Personeel & Organisatie. Ben je een nieuwe gebruiker en wil je graag een vliegende start maken? Meld je dan zeker aan. Al wat langer bekend met ons systeem maar wil je graag aanvullende praktische tips en tricks? Dan is deze training ook zeker interessant voor jou.

Na deze training heb je handvatten om jouw werkproces af te stemmen op onze loonadministratie. Daarnaast haal je voortaan meer uit onze online dienst Personeel & Salaris en kun je de eerste vragen van medewerkers over de loonstrook meteen beantwoorden!

De training vindt plaats via een online webinar.

De training bestaat uit 1 dagdeel

€75,- per persoon, exclusief btw.

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Training balans lezen

Heb je behoefte aan praktische kennis over de kolommenbalans? En hoe je deze moet 'lezen' en interpreteren? Meld je dan zeker aan voor deze training want na 1 dagdeel is de kolommenbalans lezen een fluitje van een cent voor je,

Training onderhanden projecten

Wanneer spreek je van ‘onderhanden werken’, en wanneer van ‘onderhanden projecten’? Wat zijn belangrijke valkuilen? Meld je snel aan voor deze praktische training.

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2024-02-01T15:03:50+01:00
Ga naar de bovenkant