Duizenden klanten gingen u voor…

Waarom kozen zij voor Scab? Welke ondersteuning hadden ze nodig en hoe hebben ze onze dienstverlening ervaren?


“Goede prijs-kwaliteit en prima informatie”

klanten-corbelissen

Al 25 jaar laat Cornelissen Aannemingsbedrijf BV de loonadministratie door Scab doen. Inmiddels kiest het bedrijf ook voor het controleren van de jaarrekening voor Scab.”

Lees verder >

 

“Onze verwachtingen zijn waargemaakt”

klanten-haasnoot

Wel of niet voor accountancy overstappen naar Scab? Bij Haasnoot Bruggen BV twijfelde men. “Met de kennis van nu zijn we blij dat we het gedaan hebben.”

Lees verder >

 

“Professionele hulp”

klanten-bollen

Onze tijdelijke onderbezetting werd met hulp van Scab goed opgelost. Een medewerker van Scab verwerkte geheel zelfstandig onze loonadministratie.

Lees verder >

 

“Compleet ontzorgd”

klanten-burg-bouw

Al meer dan 20 jaar kiest Burg Bouw Aannemingsbedrijf voor Scab, sinds vorig jaar in de vorm van een compleet dienstenpakket.

Lees verder >

 

“Heldere prijsstelling en informele sfeer”

klanten-lw van den broek

Stratenmakersbedrijf LW van den Broek zocht een accountant die heldere prijzen hanteert én affiniteit met de bouw heeft. Dat we ook de loonverwerking voor onze rekening kunnen nemen, was een extra reden om voor Scab te kiezen.

Lees verder >

 

“Scab-deskundigheid hard nodig”

klanten-bouwmensen amersfoort

Toen Timo Jansen directeur werd van Bouwmensen Amersfoort, was een van zijn eerste acties de accountants van Scab in te schakelen. “Hun kennis van opleidingsbedrijven is nog steeds doorslaggevend.”

Lees verder >

 

“Via portal alles bij de hand”

klanten-de visser

Toen loonadministratie in eigen beheer te kostbaar werd, besloot aannemersbedrijf P. de Visser Werkendam B.V. tot uitbesteden. “Je praat met mensen die er echt verstand van hebben.”

Lees verder >