Wil je up-to-date blijven? Meld je dan aan voor een van de praktische trainingen/ bijeenkomsten van Scab. Ons trainingsaanbod is speciaal gericht op de bouw en aanverwante branches.

Programma voorjaar 2024

Een nieuwe training in onze trainingsaanbod: ‘Van loonbelasting naar Inkomstenbelasting (basisprincipes)‘. Loop je ook tegen vragen aan als ‘Waarom worden overuren zo zwaar belast?,’ ‘Waarom krijg ik een naheffing bij de IB?’ of ‘Wat zijn de heffingskortingen?’

Schrijf je dan snel in voor deze training. Na slechts 1 dagdeel kun je een (standaard) aangifte IB invullen en de aansluiting maken van loonbelasting (jaaropgave) naar inkomstenbelasting. Daarnaast ben je bekend met de heffingskortingen en de afbouw daarvan. De eerstvolgende training vindt plaats op 25 juni in Tilburg.

Ook voor de altijd drukbezochte training (op locatie) ‘Loonadministratie voor beginners‘ is een nieuwe reeks data gepland. De eerstvolgende training Loonadministratie voor beginners vindt plaats op woensdag 13 maart 2024 in Tilburg.

Op 8 en 9 april 2024 (Zaandam) kun je deelnemen aan de 2-daagse training ‘Arbeidsrecht in de praktijk‘. Vorig jaar nieuw op het programma. Vanwege de grote animo voor deze uitgebreide training, hebben we deze cursus weer toegevoegd aan ons aanbod. In twee dagen praten wij je compleet bij over de actuele wet- en regelgeving, relevante jurisprudentie en gangbare cao’s binnen de bouwbranche. Wil je jouw kennis op het gebied van arbeidsrecht en dan specifiek binnen de bouwsector flink verstevigen? Meld je dan snel aan!

Vorig jaar hebben we de 2-daagse training ‘Loonadministratie voor gevorderden‘ geïntroduceerd. Deze training werd goed ontvangen door onze deelnemers. Daarom hebben we deze training dit jaar zelfs twee keer opgenomen in ons aanbod. De eerstvolgende gevorderden training vindt plaats op 3 juni (dag 1) en 10 juni 2024 (dag 2).

Voor de online demo’s Salaris 3.0 was eind vorig jaar veel belangstelling. Daarom doen we een extra ronde. De eerstvolgende online demo vindt plaats op 22 februari 2024. Ook voor het webinar ‘Werken met Loonadministratie Scab‘ zijn nieuwe data bekend. Het eerstvolgende webinar vindt plaats op 6 maart 2024.

Vooraankondiging: op woensdag 20 maart 2024 organiseert Scab een demo én training over de koppeling BouwWorks(Opleidingen) – Salaris. Hier vertellen over de toegevoegde waarde van de koppeling tussen het pakket BouwWorks en het loonpakket Salaris van Scab. Deze demo/training vindt plaats in Tilburg. Reserveer alvast deze datum in je agenda; meer informatie volgt in week 8.

Al onze bijeenkomsten en trainingen worden verzorgd door experts van Scab. De gecombineerde kennis van de bouw en hun specialisme blijkt keer op keer een perfecte match.

Meld je aan voor een van onze actuele trainingen