Wil je up-to-date blijven? Bij Scab kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod van diverse praktische trainingen en bijeenkomsten met speciale aandacht voor de bouwbranche.

Veel belangstelling

De eerste trainingen zitten er al op en worden zeer goed ontvangen. De 2-daagse training ‘Arbeidsrecht in de praktijk’ was volgeboekt en ook de eerste training van de reek ‘Loonadministratie voor beginners’ kon rekenen op veel belangstelling. De volgende training Loonadministratie voor beginners vindt plaats op 16 maart in Amersfoort.

Ook op het gebied van personeelsadvies kun je bij de academy terecht voor diverse interessante bijeenkomsten. Denk aan ‘Personeelsbeleid voor de bouw‘, eerstvolgende bijeenkomst op 3 april in Tilburg. Een bijeenkomst over de Cao Timmerindustrie (23 maart, Horst) of een praktische cursus over de Cao Metaal en Techniek (25 mei in Amersfoort).

Heb je werknemers in de leeftijd van 55+ die graag meer willen weten over het pensioen?  Voor hen organiseren wij de ‘bpfBOUW-bijeenkomsten: op weg naar het pensioen‘. Deze vinden plaats op diverse locaties in het hele land.

Fiscaal en accountancy

Ook voor fiscale thema’s of accountancy gerelateerde onderwerpen kun je bij de Scab academy terecht. Bijvoorbeeld de training ‘Vastgoed en fiscaliteit’ of ‘Onderhanden projecten‘. Meer kennis nodig op het gebied van de balans lezen? Ook daar hebben we een praktische training voor.

Al onze bijeenkomsten en trainingen worden verzorgd door experts van Scab.
De gecombineerde kennis van de bouw en hun specialisme blijkt keer op keer een gouden greep!

Download de flyer

In deze handige flyer vind je alle info kort en bondig onder elkaar. Wel zo praktisch!

Of  ga naar onze website en schrijf je gelijk in! > Lees verder

 

Bron: Thu, 09 Feb 2023 09:25:48 +0100