Scab is op zoek naar een zelfstandig assistent accountant samenstelpraktijk!

Wat doe je als zelfstandig assistent accountant bij Scab?

Je houdt je bezig met het verzorgen van periodiek inzicht in de financiële gezondheid van klanten en het voorbereiden van adviezen om de bedrijfsvoering van de klant te ondersteunen en bij te dragen aan de klanttevredenheid. Je takenpakket bestaat onder andere uit:

  • Het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen, opstellen van begrotingen en tussentijdse cijfers en andere financiële rapporten;
  • Het signaleren van adviesmogelijkheden en het voorbereiden van adviezen voor klanten om de financiële inrichting te optimaliseren;
  • Het actief meedenken over uitvoeringsprocessen op de afdeling Accountancy om de kwaliteit en de efficiency van de werkzaamheden te optimaliseren.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een collega die plezier heeft in het vak, nieuwsgierig is en ideeën naar voren durft te brengen. Daarnaast vinden we je persoonlijkheid bij Scab net zo belangrijk. Je mag gerust een beetje eigenwijs zijn. Verder vinden wij het belangrijk dat je ambitie hebt om in dit vakgebied door te groeien.

Wat bieden wij jou?

We vinden het belangrijk dat jij met plezier bij ons werkt. Goede arbeidsvoorwaarden horen daar uiteraard bij, net als een informele werksfeer. Daarnaast hechten wij belang aan evenwicht tussen zelfstandigheid, samenwerking en collega’s die verantwoordelijkheden voelen en nemen. Wij bieden jou voldoende ontwikkelmogelijkheden, een flexibele werkomgeving en een leuk kantoor. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Onder het motto “deskundig zijn, eenvoudig doen”, kun je groeien als persoon. Zo neemt Scab jouw opleiding voor haar rekening en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling middels het traject “Persoonlijk Leiderschap”.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je nog vragen over de vacature of Scab als werkgever? Neem dan contact op met Nikki Hendrikx van de afdeling P&O. Nikki is bereikbaar via 013-5833894 of personeel@scabadvies.nl

Wat breng je mee?

Afgeronde economische opleiding op minimaal HBO niveau en/of studerend voor RA of AA

Minimaal 2 jaar ervaring binnen de samenstelpraktijk

Je herkent de klantbehoefte en speelt hier proactief op in

Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling, gecombineerd met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel

Wat ontvang je?

€2.050 – €3.250,- per maand o.b.v. fulltime dienstverband

Verschillende opleidings- mogelijkheden

35 vakantiedagen

Premievrij pensioen

Reiskosten-/ thuiswerkvergoeding

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Choose File
Choose File

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Vragen? Mail of bel met
Nikki Hendrikx
Nikki Hendrikx
Nikki HendrikxSenior P&O adviseur
T: 013 583 38 93